INSERVIENTE

Dienen als ‘bediende’

Inserviente betekent letterlijk ‘bediende’ en vanuit zo’n positie is het mijn doel om communicatie, talentontwikkeling en management binnen een school, een zorginstelling of organisatie op een wenselijk niveau te krijgen of te houden.

DIENEND

INTEGRAAL LEIDERSCHAP

BREDE ERVARING

Over Inserviente

Mijn naam is Dirk van Garderen. Vanaf 1995 werk ik in het onderwijs, met name op christelijke scholen. Eerst als leerkracht en IB’er in het basisonderwijs, later als docent in het voortgezet onderwijs, als directeur van een middelgrote basisschool en van een school voor speciaal onderwijs. Hier heb ik brede ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik in de loop van de tijd verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van coachen en leidinggeven. De optelsom van de verschillende functies hebben me geleerd welke voorwaarden nodig zijn om ‘goed onderwijs’ te kunnen geven. Dat heeft me in 2015 aangezet om de sprong te wagen: ik bind me niet meer langdurig aan één organisatie, maar ik bied mijn expertise aan om – waar het maar nodig is – als interim-manager of coach aan het werk te gaan.

Inserviente is een jonge onderneming die zich richt op talentontwikkeling, coaching en interim-management. De keuze voor ‘Inserviente’ als bedrijfsnaam is ontstaan vanuit een drive om de mensen in het onderwijs te dienen. Inserviente betekent letterlijk ‘bediende’. Vanuit zo’n positie is het mijn doel om communicatie, talentontwikkeling en management binnen een school, een zorginstelling of organisatie op een wenselijk niveau te krijgen of te houden.

Het is mijn wens om dat te doen binnen vaste kaders, vastgelegd in het Woord van God. Want het is mijn verantwoordelijkheid om binnen overheidsregels, de afspraken met een opdrachtgever en vaak ook financiële doelen, het welzijn van de mensen als eerste te bevorderen.

Natuurlijk kom ik graag met u in contact. Heeft u vragen, opmerkingen
of behoefte aan een oriënterend gesprek?

Neem contact op