COACHING

Persoonlijke ontwikkeling

De coachvraag

De samenwerking met je collega of met je leidinggevende is verstoord. Er is een impasse ontstaan waar jij niet uit kunt komen. Je wilt graag die goede samenwerking terug, maar in jouw beleving is die weg er niet of zie jij die weg niet. Het is een groot vraagteken voor je. Hoe nu verder?

Al langere tijd merk je dat jouw rol binnen het team niet is wat je ervan verwacht. Er is een situatie ontstaan die jij niet wenst, waarin jij je niet competent voelt en waarin je niet met vreugde je werk kan doen. Wat maakt het dat deze situatie er is? En hoe zou je daar zelf verandering in kunnen brengen?

Je merkt het steeds vaker als manager: het team wil niet wat jij voor ogen hebt, het functioneert als ‘los zand’. Er heerst een eilandcultuur. Desondanks heb je een doel voor ogen en wil je met jouw team dat doel bereiken. Waar zitten de knelpunten voor jou en het team? Waar zijn de kansen?

Knok jij met een soortgelijke vraag in je werk? Graag wil ik deze situatie met jou verkennen en een haalbaar doel formuleren. Door middel van een coachingstraject van een aantal gesprekken ga je aan de slag met deze coachingsvraag.

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan tien jaar heb ik als (interim-)directeur in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs diverse verbeter- of veranderingstrajecten begeleid en gerealiseerd. Graag wil ik hetgeen ik geleerd en ervaren heb inzetten voor werknemers en werkgevers. Door middel van coaching wil ik hen helpen om te gaan met niet gewenste situaties en stimuleren tot leren en tot ontwikkelen naar een gewenst doel.

Na vrijblijvende kennismaking gaan we aan de slag met het in kaart brengen van de situatie. Hierbij wordt aandacht geschonken aan de coachee zelf en aan de context waarin de coachee zich bevindt. Dat kan de werkcontext of een stap in de loopbaan zijn. Aan de hand van deze analyse formuleert de coachee zijn of haar coachvraag en gaan we middels een stappenplan aan de slag. De coachee is en blijft eigenaar van het leerproces.

Ik ben Erkend coach, heb het StiR-keurmerk en NOBCO-keurmerk ontvangen en ben ook aangesloten bij Coachfinder. Om een coachtraject goed te evalueren en daarop inhoudsvol te reflecteren maak ik gebruik van de Coaching Monitor.

Als erkend coach werk ik conform de Global Code of Ethics. Op deze wijze is kwaliteit niet alleen geborgd door ervaring, maar ook door het voldoen aan de eisen die aan de coach worden gesteld.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken!

Mail naar info@inserviente.nl, vul het contactformulier in of bel
06 33 33 08 46

Inserviente is ruim gecertificeerd

Een oriënterend gesprek aanvragen of eens sparren over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op.

Neem contact op